infoCONSTRUCT
Sigla PRO TC GRUP

PRO TC GRUP

evolutie prin eficienta

Reparatii centrale termice - Pitesti

Firma noastra asigura reparatii centrale termice in Pitesti.

PRO TC GRUP va recomanda:

imagine
Montaj si service pentru centrale termice in Pitesti Arges
PRO TC GRUP Pitesti suntem autorizati in domeniul instalatiilor, firma noastra ofera montaj si service pentru centrale termice la preturi accesibile, echipa nostra de profesionisti executa cele mai bune lucrari.
imagine
Executii instalatii saniatre, canalizari si alimentari cu apa in Pitesti Arges
Societatea noastra executa instalatii sanitare, canalizari si alimentari cu apa, personalul nostru fiind specializat in montajul prin electrofuziune si sudura cap la cap a conductelor de PHD, PEID, PPR.
imagine
Instalatii termice/
PRO TC GRUP ofera urmatoarele servicii: instalatii sanitare, apa, instalatii incalzire centrale termice, montaj centrale pe lemne, detectoare gaz cu electrovalva, revizii tehnice.
imagine
Proiectare si executie debransare de la sistemul de termoficare, instalatii termice, instalatii de alimentare cu apa si canalizare in Pitesti Arges
PRO TC GRUP Piteti va ofera in domeniul instalatiilor termice si sanitare urmatoarele: proiectare si executie debransare de la sistemul de termoficare; proiectare si executie instalatii termice pentru constructii civile si industriale; proiectare si executie instalatii de alimentare cu apa si canalizare.
imagine
Instalatii termice si amenajari interioare - proiectare si executie in Pitesti, Arges
PRO TC GRUP Pitesti ofera solutia completa de care aveti nevoie in ceea ce priveste instalatiile si amenajarile interioare. Firma cu domeniu de activitate in constructii civile si industriale.
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma PRO TC GRUP
are 223426 afisari
© PRO TC GRUP » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Reparatii centrale termice - Pitesti